kajsasliv99

Alla inlägg under oktober 2013

Av Kajsa Gottfridsson - 25 oktober 2013 06:01

Bara usch o nej .. Jag är oansvarig! Men jag tror inte bara att det är jag som väljer att göra något kul innan man ska göra något tråkigt.. Borde nog ändra på det:3 Om man gör det som är tråkigt först så blir ju det roliga ännu med roligt för då vet man att det tråkiga är gjort... Jag pratar så klart om läxor... Hade jag inte ridit på en gång då jag kom hem igår hade jag kunnat göra matten men istället för matte så red jag... Låter det krångligt? Jag har matte prov i dag o nej jag kan verkligen ingenting.. Får skylla mig själv men jag kommer ha F i matte bara så ni andra vet:*


Av Kajsa Gottfridsson - 23 oktober 2013 19:28

Usch.. Sover för dåligt! Är allt för trött på dagarna o nej jag orkar ingenting känner ja.. Måste verkligen få ordning på mina (sov rutiner?)

Gårdagen pluggade jag och skull vart inställt för min del. Både för jag är trött o för jag har läxor(skräll)
Men aa iallafall mirre berättade vad de hade gjort o de var typ att det pratade om lördag o sånt:) ska snart berätta vad vi ska göra då;)

Idag red jag även:) tänkte att jag skulle ta en sväng igår kväll men hästarna hade fått nya skor så jag lät coimbra vila o så för då rider jag henne på lång ritt på fredag istället:) "länktar" ska bli så mysigt att bara rida iväg liksom;) men ja jag red charlie dig o han är så grymt stark så han bara drar o drar:( när jg ridit klart bad min lärare mig rida igenom pogramet som jag ska tävla med på måndag:) "nervös"
Eftersom charlie var väldigt ivrig så gick det skit dåligt.. Han drog imot mitten och lyssnade inte alla.. I galoppen drog han även ner huvudet och jag hade min hand på något speciellt sätt så det knakade till i fingret, gör jätte ont o kan knappt röra men för se om det blir bättre imorgon:)

På lördag ska jag inte till stallet o roda något utan jag ska till kyrkan runt 10 tiden:) där ska jag och nästan alla på skull samlas o så ska vi möta en ungdoms grupp ifrån Örebro(spännande) vi ska vara med som hela dagen ända från till 23:00 o vi ska typ leka lekar äta piazza o sånt:) jag ska sova hos Miranda lördag till söndag o sen på söndag ska jag rida coimbra igen:)

Det är lov om typ 2 dagar oxå*.*
Kommer bli så skönt att kunna sova ut på riktigt:) har även en del saker planerade under lov veckan tex:tävling hubertus o så ska jag försöka hinna va med några :) men jaa nu ska jag ta o sova(trött som satan) GODNATT:)

Av Kajsa Gottfridsson - 21 oktober 2013 22:23

Ridningen på coimbra igår gick bra o hon skötte sig helt okej:) vi red igenom programmet o tror det kommer bli bra på måndag:)

Idag i skolan gjorde vi pizza på hemkunskapen:) (grymt gott )
Resten av dagen har jag kollat film o varor ute o sprungit " duktig"

Av Kajsa Gottfridsson - 20 oktober 2013 11:23

Asså Gud vart ska jag börja? 
Du är liksom min bästa vän, mitt allt, min skyddsängel (dock skadar jag mig alltid då jag är med dig men ändå) du betyder verkligen mycket för mig<3 vi kan prata om seriöst allt med varandra o då menar jag verkligen allt... Vi kan lita på varandra till 100% Och vi har väldigt många fina minnen tillsammans<3 
Sommaren 2013 var det du som gjorde till en sommar att minas <3 jag kommer ihåg allt vi gjort(nästan) och det betyder sjukt mycket för mig att du stöttat mig igenom allt<3 
Jag skulle inte klara mig utan dig o jag hoppas att du vet det<3
Hoppas du får en grym födelsedag och kom ihåg att jag älskar dig över allt annat min lilla katt!!

GRATTIS MIRANDA!!!!<3

Av Kajsa Gottfridsson - 20 oktober 2013 08:15

Hej:)

Sov knappt något i natt så är överdrivet trött:/ ska till kyrkan om nån timme sådär o känner verkligen inte fö det ... Men aja fader vår som är i himlen...

Av Kajsa Gottfridsson - 19 oktober 2013 23:43

Hej:)

Var u stallet hela dagen Idag med Ida o Elsa:) vi red Hampus o sen red ja Elsa Lovisa och Anna ut men någr:) jag red coimbra o det gick ganska bra:)

Imorgon ska jag till kyrkan på morgonen .. O sen han jag bokat ridhuset så jag ska rida coimbra där:) tänkte träna på pogramet o så
Mm men nu ska jag sova så godnatt alla

Av Kajsa Gottfridsson - 19 oktober 2013 09:35

Förlåt för dålig uppdatering!! Känner att jag inte skrivit ett bra inlägg på ett tag.. Men när man är trött så orkar man inte :/

Gårdagens möte var helt okej men det var ganska lång så vi vart ganska uttråkade (8:00-16:00) de pratade om olika saker och sen kom en skådespelare oxå:) han spelar han i svart hår i bröllopsfotografen(har inte sett filmen) men han var rolig o han pratade om typ sitt liv och om mod o sånt:)

Jag kom hem runt 17:00 o då åt jag lite o sedan gick jag till stallet:) jag red upp i skogen en sväng o coimbra skötte sig jätte bra:) tog även lite galopp längst sjön men det var ganska mörkt så man såg inte så värst mycket haha!!

Ska till stallet snart med o ska vara med på en teori lektion idag:) Lovisa ska longchera <--- stavning?) oss på Hampus o det är jätte kul(har gjort det förr)

Men ja sen ska jag plugga idag med.. Inte det roligaste som finns men det måste göras helt enkelt.

Av Kajsa Gottfridsson - 18 oktober 2013 20:22

Mötet gick okej o dagens höjdpunkt (rida coimbra) aa det var helt underbart att galoppera i skogen:)

Ovido - Quiz & Flashcards